رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ، از افزایش 2 برابری وام های مختلف دانشجویی خبر داد .
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ، از افزایش 2 برابری وام های مختلف دانشجویی خبر داد .
ذوالفقار یزدان مهر گفت : این صندوق در مجموع 21 نوع وام دارد که به دانشجویان متناسب با نیاز و شرایطی که برای دریافت آن دارند، پرداخت می شود .
وی افزود ، حدود 670 میلیارد تومان تسهیلات حمایتی برای ارتقای خدمات رسانی به دانشجویان آماده پرداخت است که با هم افزایی و با حمایت دولت و افزایش درآمد اختصاصی صندوق و نیز بانک ها در تلاش هستیم میزان تسهیلات تا 1300 میلیارد تومان افزایش یابد .
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به افزایش وام ودیعه مسکن دانشجویی اشاره کرد و گفت : در بخش وام ودیعه مسکن ، در تهران از 7 میلیون تومان به 14 میلیون تومان امسال افزایش یافته و در کلان شهرها از 6 میلیون به 12 میلیون تومان افزایش یافت .
یزدان مهر اضافه کرد که در سایر شهرها نیز وام مسکن از 4 میلیون و 500 هزار تومان به 9 میلیون تومان رسیده و آمادگی داریم پوشش مناسبی در این زمینه داشته باشیم .
وی افزود : وام عتبات دانشجویی نیز در گذشته 300 هزار تومان برای دانشجویان متاهل بوده که به 1 میلیون و 500 هزار تومان برای متاهلین و 1 میلیون تومان برای دانشجویان مجرد افزایش یافت .
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری همچنین با بیان اینکه پرداخت وام ضروری دکتری که یکی از وام های مهم این صندوق برای دانشجویان است و افزایش خوبی داشته ، گفت : به هر دانشجوی دکتری 3 میلیون تومان وام ضروری ارائه می شود که در گذشته رقم این وام 1 میلیون تومان بود .
یزدان مهرافزود : سال گذشته 44 میلیارد و 700 میلیون تومان وام ضروری دکتری پرداخت شد که با رشد 47 درصدی امسال به 65 میلیارد و 200 میلیون تومان افزایش یافته است .
وی اضافه کرد ، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از سال 93 یک وام ویژه دانشجویان دکتری تعریف کرده است که ماهانه به آنها ارائه می شود و دانشجویان دو سال بعد از دانش آموختگی در اقساط 60 ماهه این وام را بر می گردانند .
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به پرداخت وام شهریه دانشجویی نیز اشاره کرد و افزود : این وام یکی از وام های پرطرفدار صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم است برای اینکه حدود 85 درصد دانشجویان ما شهریه پرداز هستند .
وی افزود : ما امسال با یکی از بانک های دولتی هم افزایی داشته ایم تا وام قرض الحسنه بیشتری به دانشجویان ارائه دهیم ، سال گذشته وام شهریه ای که پرداخت شد 73 میلیارد تومان بود و امسال اعتبار وام شهریه به بیش از 158 میلیارد و 600 میلیون تومان افزایش یافته و می توانیم دانشجویان بیشتری را پوشش دهیم .
یزدان مهر ، به وام ازدواج دانشجویی اشاره و خاطرنشان کرد : سال گذشته 11 میلیارد و 700 میلیون تومان عملکرد وام ازدواج داشته ایم که امسال به 19 میلیارد و 300 میلیون تومان افزایش یافته است .
منبع : خبرگزاری آنا
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 290000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©